Eurolliga

Mirotic, a punt per al clàssic

Bàsquet. Eurolliga. El montenegrí ja es va entrenar ahir amb els seus companys i estarà entre els 12 escollits per rebre demà el Madrid al Palau

9

partits

en 20 dies

Nikola Mirotic jugarà demà contra el Madrid el clàssic al Palau Blaugrana en l’Eurolliga (21 h, DAZN). El pivot montenegrí ja va seguir a peu de pista el partit dels seus companys contra el Guipúscoa, però ahir ja va fer un pas més i es va entrenar amb la resta de companys al Palau Blaugrana. Mirotic va anunciar que havia donat positiu de coronavirus i va ser apartat de l’equip. Ell mateix va reconèixer a través de les xarxes socials que no era tan fàcil com explicaven alguns altres esportistes: “És més dur del que pensava.” L’estrella blaugrana, però, ja es troba en perfectes condicions i jugarà contra el Madrid.

Jasikevicius, optimista

El tècnic lituà ha lamentat que no hi hagi l’afició al Palau Blaugrana: “Un clàssic sense públic perd el 50%. És clar per als jugadors i per als entrenadors, competir contra el teu gran rival és un repte apassionant, però hem d’aguantar com sigui, hem de passar aquesta època i tant de bo la gent pugui tornar al més aviat possible.” Jasikevicius també ha parlat de la seva exigència amb l’equip: “Sempre demanem als jugadors una intensitat del 100%, i en aquest tipus de partits ha de ser més alta encara. L’adrenalina és més alta, el partit té molta exigència tot i ser un partit més.” Finalment, ha recordat que la plantilla encara no està tancada i que falten peces: “Ens falta gent, alguns dels jugadors importants estan encara en fase de pretemporada, altres han tingut el virus, com és el cas de Mirotic..., però també passa al Madrid. Tant el Barça com el Madrid arribem al partit en una situació estranya, crec que estem lluny del 100% que podem mostrar els dos equips més endavant.”

Marató de partits

Els blaugrana hauran de dosificar els esforços després d’haver jugat contra el València, el Panathinaikòs, el Baskonia i el Guipúscoa des del 13 d’octubre, i jugaran contra el Madrid, contra l’Andorra, el Múrcia, el Baskonia a l’Eurolliga i el Tenerife. Nou partits en només 20 dies, sempre que el coronavirus respecti els equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)