Eurolliga

De la prèvia a la ‘bombolla’ i tiro perquè em toca

Bàsquet. L’Spar Girona serà l’amfitrió de la primera de les dues entregues en què s’estructura la fase regular de l’Eurolliga, del 29 de novembre al 5 de desembre, si supera el Sepsi a Istanbul

El calendari no dona treva i, després del tercer partit en sis dies, l’Spar Girona ja s’ha de centrar en la prèvia de l’Eurolliga, dimecres contra el Sepsi romanès a Istanbul. I la màxima competició continental va fer oficial ahir que l’Uni serà l’amfitrió d’una de les quatre bombolles en què s’estructura aquest curs l’Eurolliga, sempre que guanyi d’aquí a quatre dies.

La competició la disputaran l’equip local –si les gironines no passen, van a l’Eurocopa al gener i es fa a Romania–, el Iekaterinburg rus, el Riga letó i l’Schio italià, l’últim rival europeu a Fontajau el 20 de febrer.

El format de la competició que l’Uni ha disputat dos cops té quatre grups de quatre. Els dos millors passen als quarts després de sis jornades. Tres en la primera bombolla i tres en la segona, que és del 17 al 23 de gener del 2021. Els quarts serien a doble partit del 14 al 20 de març també en una seu, com la final a quatre amb els quatre millors de la màxima competició continental.

En fase d’estudi

L’anunci de l’Eurolliga arriba després que l’Uni demanés ser la seu de la prèvia –l’altra eliminatòria és entre l’Izmit, que juga a casa, i el Miskolc hongarès–. El club puntualitza que amb la documentació presentada complia els requisits però que, des de llavors, manté amb l’Ajuntament gironí “contacte diari per avaluar la situació d’emergència causada per la Covid-19 i les possibles restriccions que es poden generar si la pandèmia segueix evolucionant desfavorablement”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)