Eurolliga

El Barça enfonsa més el Madrid (79-72)

Els blaugrana han atropellat als blancs de 23 punts en un festival absolut a la primera part (50-27)

El Barça ha ensorrat una mica més al Madrid després d’atropellar-lo en un clàssic amb un únic color: el blaugrana. I tot això sense Mirotic que hores abans del matx s’ha sabut que feia 13 dies que va ser positiu i havia d’estar-ne 14 sense jugar. Sergi Martínez (7 punts i 9 rebots) ha jugat 31 minuts sent decisiu en l’últim 1:22 amb una recuperació i dues cistelles claus.

Amb Alocén i Abalde de titulars i Campazzo a la banqueta els blancs han vist com ràpidament el Barça, amb Hanga de base titular, ha començat dominant. La defensa dels de Jasikevicius ha estat impressionant ofegant als referents i dominant el rebot tot i la presència de Tavares. Els blancs han quedat descol·locats fins el punt que Campazzo ha hagut d’anar a la banqueta després de rebre una tècnica (0 punts). Sergi Martínez ha entrat a pista sent el més utilitzat de la primera part i els blaugrana han anat augmentant la diferència fins a 21 punts amb un joc col·lectiu espectacular (46-25). Jasikevicius ha arribat a posar Smits sobre Tavares i Sergi Martínez jugant de 4. Un triple abans del descans de Higgins ha situat un inesperat 48-27.

Els blaugrana han agafat la màxima (50-27). Però els blancs, ja amb Campazzo a pista, ha començat a retallar mica en mica fins a situar-se a només 10 punts després d’un triple de Campazzo i una cistella de Garuba (60-50). Però un triple de Sergi Martínez ha retornat la calma (63-50). Però ha despertat l’equip blanc amb cinc punts de Llull seguits que ha encès les alarmes (72-65 a 2:53 pel final) però un decisiu Sergi Martínez amb una recuperació i dues cistelles claus, han acabat de sentenciar..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)