ACB

Bassas anota el triple del triomf a l’últim segon (83-82)

El base badaloní executa el Baskonia amb un parcial final de 7-1 (del 76-81 al 83-82); Bassas, 19 punts, i Tomic, 23

La Penya ha guanyat al Baskonia amb un triple al darrer segon de Ferran Bassas que ja n’havia fet quatre abans del tram final (83-82).

La Penya ha fet un primer temps sublim amb Tomic anotant els sis primers punts i portant el ritme del matx. Tot i l’explosivitat de Vildoza (8 punts seguits) ha aparegut Ferran Bassas per fer un recital amb 16 punts i 4/5 triples. Els verd-i-negres han trobat tirs oberts i han estat encertats (8/16) i han agafat el màxim avantatge del matx coincidint amb el descans del matx amb un triple de Bassas sobre la botzina (47-32).

Al segon temps els verd-i-negres van arribar a guanyar de 16 punts després d’una cistella de Tomic (53-37). Però va aparéixer Henry per fer una exhibició sense precedents per liderar el Baskonia i posar la Penya contra les cordes. A un minut pel final el Joventut perdia 76-81 i semblava que tenia el matx perdut però va fer un parcial final de 7-1 amb la rúbrica del triple de Bassas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)