FEB

El Cadí-Uni s’avançarà una hora pel toc de queda

Bàsquet. El derbi de la Lliga Femenina es jugarà a les 18.00 h perquè tothom pugui complir les restriccions horàries nocturnes

El Cadí i l’Spar Uni han acordat que el derbi que han de jugar dissabte vinent corresponent a la Lliga Femenina i que estava previst en un primer moment per a les 19.00 h s’avanci una hora perquè els dos equips i tot el personal implicat en el partit pugui complir les restriccions horàries establertes per la Generalitat. Serà difícil que el Procicat, segons ha explicat el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, pugui ampliar properament els horaris per a l’esport com ha fet per a la cultura, tot i la pressió del sector. Abans de jugar contra el Cadí, l’Uni viatja a Istanbul per jugar demà la fase prèvia de l’Eurolliga contra el Sepsi romanès, partit que es podrà veure per Esport 3 (18.00 h).

La selecció de Mondelo

El seleccionador espanyol ha convocat Laia Palau i María Araújo per a la concentració de novembre, en què l’equip començarà a prepar l’Eurobàsquet i els Jocs Olímpics del 2021. També hi seran les catalanes Sílvia Domínguez, Andrea Vilaró, Anna Cruz, Queralt Casas i Aina Ayuso. La jugadora del Casademont és una de les debutants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)