FEB

“Estic encara en ple aterratge”

Bàsquet. L’Spar Uni rep l’Ensino a Fontajau a porta tancada (19.30 h) abans de l’aturada per seleccions i després d’haver completat només un entrenament sencer amb el nou tècnic

Alfred Julbe admet, de cara al partit d’aquesta tarda (19.30 h, porta tancada) contra l’Ensino, que ha pogut treballar poc encara els conceptes tàctics que vol anar introduint en l’equip. “El viatge de Bembibre va ser llarg i només tindrem un entrenament sencer per preparar el partit. Estic en una situació de ple aterratge usant sobretot automatismes i sistemes que ja tenia l’equip en els partits anteriors.” El tècnic, amb tot, admet que té una visió clara de com pot fer que l’equip vagi mostrant una cara diferent: “Aniré introduint a poc a poc idees que siguin fàcilment digeribles, petites coses, com ja vam fer en el primer partits, i petits conceptes que es puguin assimilar ràpid i bé.” Després del partit d’avui l’equip no tornarà a jugar fins al 19 de novembre a causa de l’aturada de seleccions. La majoria de jugadores marxaran.

L’entrenador reconeix que s’ha de “posar les piles” per conèixer i analitzar tots els rivals que s’anirà trobant l’Uni en la lliga: “El que sempre he fet és valorar el rival pel màxim que pot arribar a fer sobre una pista.”

LA PRÈVIA

Aniré introduint a conceptes que siguin fàcilment digeribles, que es puguin assumir ràpid i bé
Alfred Julbé
entrenador de l’Spar Uni
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)