Eurolliga

El Barça s’entrena a Berlín (67-103)

Els blaugrana han abusat d’un Alba sense ritme ni recursos després d’un primer temps impecable (36-56)

El Barça continua amb pas ferm a l’Eurolliga i ha apallissat (67-103) un Alba Berlín amb baixes significatives i després de 15 dies sense competir per culpa del coronavirus. Els blaugrana es situen amb sis victòries i una sola derrota. Els més destacats del matx han estat Abrines (17 punts amb 5/6 triples), Calathes amb 12 assistències en 18 minuts de joc i Mirotic amb 31 assistències a una del seu rècord històric a la competició continental.

El matx ha començat amb un Abrines impressionant anotant 14 punts seguits amb un 4/4 triples. Després del 10-8 inicial els blaugrana han augmentat el nivell d’intensitat i sobretot d’encert per agafar 10 punts de renda ràpidament (16-26). Els alemanys s’han trobat sense benzina i el Barça, amb dues marxes més, ha obert forat al marcador fins a dominar de 20 punts al descans amb un triple al darrer segon de Higgins (36-56).

El segon temps ha estat de pur tràmit per un Barça que ha agafat 31 punts de renda (51-82) amb uns percentatges d’encert gens habituals: 20/25 de dos i 11/16 triples i 7/8 lliures. Al darrer quart Jasikevicius ha donat minuts als joves Bolmaro i Sergi Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)