FEB

Derrota del Girona a Osca, a la pròrroga (90-84)

Bàsquet.

El Girona ha perdut el tercer partit en quatre jornades a la pista de l’Osca, que duia 0-2 i que després de forçar la pròrroga a 1,8 segons amb l’empat a 75 se l’ha apuntat des de l’encert amb tres triples de tres homes diferents (84-79).

Els gironins havien començat manant (6-18) i després del primer desavantatge un 0-9 de parcial liderat per Llorca i Font (16 punts al descans) li donava aire a la mitja part (34-41).

Els dos equips s’han intercanviat parcials de 10-0 al tercer quart i, ja al darrer, el Peñas tenia una màxima de sis (64-58) que els vermells capgiraven entre Rozitis i Logan i els triples de Llorca. (68-71). Amb 73-75, els locals han desaprofitat dos triples per posar-se per davant, en l’ofensiu del qual Carter rebia falta de Logan a 1,8 segons per forçar la pròrroga, que Sàbat no evitaria al darrer atac.

Parejo amb 26 punts (4/9 triples) ha estat el màxim anotador local mentre pel Girona ho eren Rozitis i Font amb 21 amb Llorca autor de 18.