NBA

Bolmaro, pendent dels Celtics

Bàsquet. NBA. L’argentí, que va allargar el contracte amb el Barça fins al 2023, es manté en el ‘draft’ de dimecres de la setmana vinent; Sergi Martínez i ‘Papi’ Brancou, en canvi, es desapunten

Leandro Bolmaro (11/9/2000) serà protagonista el dimecres de la setmana vinent al draft de l’NBA. L’argentí, que té unes mitjanes de12,5 minuts, 3,6 punts, 1,1 rebots i 1,9 rebots i 4 de valoració a l’ACB, està en les previsions per ser un dels elegits en la primera tanda. Una de les franquícies que semblen més interessades a aconseguir els drets del jugador són els Celtics, que té tres eleccions. Els de Boston el volen com un projecte de futur i no de rendiment immediat i això facilitaria la seva arribada. Qui s’ha retirat del draft són els també blaugrana Sergi Martínez, que el curs vinent serà elegible automàticament, i també Papi Brancou Badio, del Barça B. Del Joventut també hi havia Parra i Zagars, però ja fa temps que es van desapuntar.

Els qui sí que s’han donat de baixa els darrers dies són joves com Jokubaitis (Zalgiris), Arturs Kurucs (Baskonia), Petrusev (Mega ), Miskovic (Mega), Bajo (1999, Split), l’exBarça Arnas Velicka (Chalons), Rogkavopoulos (AEK), Kalaitzakis (Panathinaikos), Blazevic (Zalgiris-2), Ebeling (Ferrara), Ekamba-Ey’oombe (Monaco U21) i Mouaha (Latina Basket).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)