FEB

La tercera serà la bona?

Bàsquet. El Girona, que encara no ha guanyat a Fontajau i que encadena dues derrotes, rep l’Almansa (19.30 h), que acredita una victòria més

El Bàsquet Girona busca en el seu tercer partit com a local en la LEB Or un punt d’inflexió en la seva primera experiència en la categoria. Perquè té un balanç d’1-3, amb derrota en els dos partits anteriors a Fontajau contra equips de la part alta de la classificació –77-83 contra l’Alacant i 72-74 contra el Castelló (4-0 i 3-1 després de l’enfrontament entre tots dos)–, i perquè si aquest vespre (19.30 h) no aconsegueix el segon triomf –el primer va ser a Mallorca en la jornada 2 (78-81)– després de dues derrotes seguides contra l’Almansa (2-2), veurà com s’enfonsa en la classificació. “Ser més constants durant més minuts, amb menys alts i baixos: estem tres o quatre cops 10 punts per sobre”, diu Carles Marco sobre la derrota per 90-84 a Osca d’avui fa una setmana, en la pròrroga i en un mal tram final de partit.

L’entrenador assenyala conceptes que ha treballat aquesta setmana i que vol aplicar a diversos àmbits: “Hem estat més rigorosos i exigents, sobretot en l’aspecte defensiu. I en pilars del joc que volem que siguin la identitat de l’equip i del club.” De fet, des del primer dia, el badaloní explica que l’equip s’entrena a un nivell alt, que després no pot reflectir en la competició: “Tota la feina que estem fent, l’hem de portar a terme en el partit, que és quan val. Com dic fa setmanes, ens entrenem molt bé i l’equip està millor.” “Sortim més freds i ens costa, no sé si és una qüestió mental...” El remei: “Intentar que no ens passi, sense perdre el full de ruta.”

“És un plaer jugar a Fontajau, i amb públic seria genial. Hem de pensar que estem en una etapa diferent, però que hem de començar a brindar per victòries i aconseguir la primera allà on ens entrenem i on és casa nostra”, assenyala Carles Marco sobre la falta de públic, una condició que no va impedir a l’equip retallar un desavantatge de 20 punts al Castelló (47-67) i arribar a tenir la possessió per empatar o guanyar.

“Un equip amb experiència i ofici, molt complet. Qualsevol dels dotze jugadors que té pot destacar segons el dia.” Així és com l’entrenador del Girona descriu l’Almansa, que va guanyar a Fontajau fa dos anys en la LEB Plata (46-66).

LA PRÈVIA

Hem estat més rigorosos i exigents, sobretot en l’aspecte defensiu. Volem que sigui la identitat de l’equip i del club
Carles Marco
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)