FEB

El Bàsquet Girona patina contra un rival directe (78-89)

L’Almansa el domina quasi tot el partit en un nou revés i amb un bàsquet poc sòlid dels de Carles Marco

El Bàsquet Girona continua sense aixecar el cap en el seu debut a la LEB Or i avui ha perdut de forma clara contra un rival directe com és l’Almansa (78-89). Els gironins han encaixat tres derrotes seguides i estan a la part baixa amb un balanç d’1-4.

El Bàsquet Girona ha topat amb un Almansa molt encertat en el tir exterior i ha començat dominant en el marcador. Tot i així ha aconseguit posar-se per davant després d’una cistella de Faye (15-14). Però ha estat un miratge perquè els d’Albacete han trobat en Harris la seva estrella inesperada que ha fet un recital amb 18 punts amb 4/4 triples per donar un màxim avantatge de 10 punts al seu equip (23-33). Els últims minuts però els de Carles Marco han augmentat el nivell d’intensitat, Rozitis ha dominat dins la pintura, Sevillano ha imposat més intensitat i Sàbat amb dos triples seguits, un en l’últim segon del segon quart, ha deixat el partit obert al descans (41-45).

Al segon temps els d’Albacete han fet una estirada en el marcador gràcies a l’encert de Josep Pérez i cistelles increïbles d’un Almansa amb màxima confiança (45-59). Quan el Bàsquet Girona semblava més contra les cordes els gironins han reaccionat per anar retallant la diferència amb un Faye intens i Busquets encertat fins a situar-se a només dos punts després de dos triples de Schaftenaar (63-65). La diferència s’ha mantingut fins el 69-71 després de quatre triples seguits entr els dos equips però llavors l’experiència de Carles Bivià juntament amb l’encert de Josep Pérez ha servit per fer un parcial de 0-8 (69-79) i trencar el matx.