ACB

El Barça també aclapara el Betis (82-53)

Bàsquet. L’equip blaugrana ha deixat el partit sentenciat a la mitja part (46-22) i Saras ha donat molts minuts de joc als jugadors més joves de la plantilla

El Barça, amb la dinàmica aclaparadora de les últimes jornades, ha superat el Betis amb contundència (82-53) i amb vuit victòries en deu partits continua en tercer lloc de la lliga ACB. Amb el partit encarrilat a la mitja part (46-22), Saras Jasikevicius ha donat molts minuts de joc a joves com Sergi Martínez, Brancou Badio i Artem Pustovyi.

Mirotic ha acaparat el protagonisme en la posada en escena blaugrana. L’aler pivot montenegrí ha anotat els 7 primers punts del seu equip (7-2). El conjunt sevillà ha reaccionat amb dos triples (7-8), però la gosadia li ha costat cara. La resposta del Barça, amb la seva intensitat defensiva habitual i un altíssim percentatge en atac, ha estat demolidora. L’equip de Saras Jasikevicius, amb els triples dels joves Leo Bolmaro i Sergi Martínez, ha posat la directa i amb un parcial de 16-1 ha tancat el primer quart amb 14 punts de renda (23-9). Tot l’equip estava endollat. Tothom aportava. La tònica s’ha mantingut en el segon quart amb un Betis ofegat, que ha estat 7 minuts i mig sense veure cistella (del 13-9 al 29-11). El Barça, amb la velocitat de creuer, s’agradava i ha arribat a la mitja part (46-22) amb la vuitena victòria de la lliga encarrilada.

Com a l’inici de partit, Mirotic ha acaparat el focus en els primers minuts després de la represa i amb dos triples seguits ha anat eixamplant la renda blaugrana, que amb una jugada de 2+1 d’Oriola ha arribat fins als 32 punts (59-27). Amb el vent a favor, Jasikevicius ha tornat a apostar per donar minuts als joves i a més de Martínez també ha entrat en pista Brancou Badio. En tot cas, el Betis ha aprofitat un lleu relaxament blaugrana per rebaixar la sagnia i tancar el quart amb taules (18-18 i 64-40). L’últim quart (18-13) no ha tingut més història més enllà de l’aportació de Pustovyi i Badou, que han aprofitat els minuts de joc per contribuir a la victòria, amb 12 i 4 punts respectivament.