NBA

Benvingut a Oklahoma

Bàsquet. Els Suns no en tenen prou amb la millor versió de Ricky Rubio a l’NBA i el traspassen als Thunder a canvi del veterà Chris Paul en una operació amb altres jugadors pel mig

La bomba informativa que va saltar dilluns al vespre que envia Ricky a Oklahoma ja és oficial. El base del Masnou va rebre la benvinguda de la seva nova franquícia i es tanca així un dels primers traspassos inesperats dins un mercat de la NBA en què s’espera que hi hagi moltes sorpreses més. El base català va completar als Suns la seva millor temporada en la lliga (13 punts, 8,8 assistències i 4,7 rebots). Va ser, de fet, el quart millor passador de la lliga. Havia arribat a Phoenix just després de conquerir el títol mundial.

Les arribades de Chris Paul i Abdel Nader d’Oklahoma als Phoenix Suns, on Rubio només ha jugat un curs, inclou a canvi una primera ronda del Draft del 2022 i el traspàs de tres jugadors més: Kelly Oubre, Ty Jerome i Jalen Lecque. L’estiu passat, Rubio va signar per tres temporades i 51 milions de dòlars amb els Suns després de dues campanyes als Utah Jazz, franquícia a la qual va aterrar després d’iniciar-se a la NBA amb els Minnesota Timberwolves. Els Thunder seran el seu quart equip en la lliga americana. El curs passat va jugar 57 partits (31 minuts) però els Suns es van quedar a les portes dels “play-off” a la bombolla de Florida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)