Eurolliga

L’Spar Girona jugarà els partits d’Eurolliga a les 20 h

Bàsquet. L’assistència de públic seria del 30 per cent segons les noves mesures anunciades pel govern

L’Eurolliga ha fet oficials els horaris dels partits dela primera fase de la competició, que s’estructura en quatre grups i dues bombolles cadascun. L’Spar Girona, amfitrió d’una primera bombolla a Girona dels dies 1 al 4 de desembre, jugarà els tres partits a les 20 h. El primer contra el Riga dimarts –com a visitant– i el segon i tercer dijous i divendres com a local contra el Iekaterinburg i l’Schio. Els altres duels seran abans del partit de les gironines, a les 17 h.

La segona volta d’aquesta primera fase és del 19 al 22 de gener amb el mateix ordre de rivals i en una seu i horaris encara per definir.

La incògnita

L’Ajuntament de Girona és el titular de Fontajau i és el que ha d’anunciar com adapta les noves mesures sanitàries, pel que fa l’assistència de públic. En aquest primer tram anunciat aquest migdia en roda de premsa l’aforament seria del 30 per cent, amb capacitat per a 1.400 espectadors. La capacitat del recinte sense la grada retràctil és de 4.200.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)