Eurolliga

El partit 500 en l’Eurolliga

Eurolliga. El Barça rep aquest vespre l’Estrella Roja i ho fa com a líder de la competició, en un bon moment de joc i després de no haver competit en els darrers sis dies

La visita de l’equip de Belgrad al Palau Blaugrana (21 h, DAZN) serà el partit número 500 partit del Barça en l’Eurolliga. L’efemèride coincideix en un moment especialment dolç per a l’equip de Saras Jasikevicius, amb uns números espectaculars tant en defensa com en atac que l’han consolidat en el lideratge de la competició europea. A més, els blaugrana arriben descansats després d’ajornar-se el partit de dimarts contra l’Olympiacòs per coronavirus, i fa sis dies que no competeixen.

Per aquest enfrontament el tècnic blaugrana no podrà disposar de Victor Claver, que continua recuperant-se de les molèsties a la fàscia plantar. Els blaugrana han arribat a aquesta desena jornada amb set victòries i només una derrota, i buscaran un nou triomf per continuar al capdavant de la taula.

El conjunt serbi va guanyar a la pista del Milà en la darrera jornada i ocupa la novena posició a les portes de la zona de play-off. L’Estrella Roja de Belgrad té el màxim encistellador de la competició, l’escorta nord-americà Jordan Loyd, que té una mitjana de 21,2 punts per partit. Serà un dels jugadors a vigilar pels blaugrana, tot i que no l’únic, ja que també destaquen O’Bryant, amb 12 punts i 5 rebots de mitjana, i Walden, que també anota 12 punts per partit i té un percentatge del 43% en els triples. L’equip serbi ha disputat nou partits i ha aconseguit quatre victòries per cinc derrotes, però ha estat capaç de superar conjunts del potencial del CSKA o el Baskonia.

EL RIVAL

El conjunt serbi té el màxim anotador de la competició, Jordan Loyd
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)