ACB

La Penya fa un pas endavant però és insuficient (78-75)

El Joventut ha competit amb opcions fins al final (74-72 a 1:05 pel final) però no ha pogut ser

La Penya ha fet un pas endavant a Belgrad però ha estat insuficient i encara no ha pogut certificar la seva classificació pel Top-16 (78-75). El Joventut, que tenia tres punts del partit d’anada (85-82), ha vist com li igualaven el bàsquet-average.

El Joventut ha sortit amb Bassas i Birgander a la banqueta per protegir-se de les faltes però ràpidament han hagut de sortir. Els verd-i-negres han anat per davant fins el 12-14 però a partir de llavors el domini del rebot ofensiu dels serbis ha castigat molt a una Penya encara mermada físicament i d’energia. Al descans 41-33 amb un Partizan més ferm.

Al segon temps semblava que es trencava el matx quan la Penya ha vist que els serbis agafaven 13 punts (49-36) però ha tret el caràcter per posar pressió (55-49). Però el Partizan ha aprofitat el desgast verd-i-negre per fer una nova estirada i rebre un nou màxim desavantatge (63-49). Els últims minuts i amb un Dawson esplèndid amb 19 punts en el seu millor partit als dos últims anys, la pressió defensiva dels verd-i-negres amb Ventura com a referent i un triple de Bassas han posat la Penya a cinc punts amb falta de dos minuts (74-69). Un triple de Morgan ha posat encara més pressió (74-72 a 1:19 pel final). Bassas s’ha jugat un triple per posar la Penya per davant però ha errat. En un final igualat Page ha errat el triple per guanyar el bàsquet-average.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)