FEB

La il·lusió de jugar el millor possible

Bàsquet. El Girona, amb tres derrotes seguides, visita el Granada en un partit que s’aguantava per un fil

“Pensant que anàvem a jugar, entrenant-nos igual i preparant el partit el millor possible” és com, segons Carles Marco, el Girona ha preparat la visita al Granada (16.45 h). Un duel que va aguantar-se per un fil des de dijous quan l’argentí Alejandro Bortolussi, que haurà d’estar aïllat els pròxims deu dies i que evidentment serà baixa, va donar un resultat dubtós en la prova d’antígens que fa cada setmana a la plantilla el club andalús i que, després, va confirmar amb un test PCR. Els tests a la resta de l’equip, que no va mantenir contacte amb l’aler (2,02 m, 1988) les 48 hores anteriors, donaven llum verd al partit contra els gironins ahir al matí.

“És molt difícil, però tenim molta il·lusió i ganes de jugar”, diu Marco sobre el partit contra un equip que duu 4-1 de balanç –1-4 el Girona, amb tres derrotes seguides–, en què l’entrenador espera millorar els punts que encaixen d’errors flagrants. “Hi ha 10 o 12 punts que ens ballen per aquesta situació”, especifica el badaloní, que ho argumenta: “Pensem que l’altre equip farà el millor partit possible contra nosaltres. Hem de fer les coses que depenen de nosaltres tan bé com sigui possible, i l’altre dia no vam estar bé en situacions que ens fan rebre més punts del compte. Però l’equip millora”, argumenta. Del Granada, en destaca: “Els directors de joc. Fan millors els companys i anoten quan l’equip ho necessita.” Un d’ells és Lluís Costa (1,87 m, 1993), que el curs passat va acabar al Barça B i que ha pujat a l’ACB amb el Manresa, el Burgos i el Betis.

“Als partits no ens surten les coses, però tard o d’hora els resultats arribaran”, diu Aleix Font, segon màxim anotador del Girona, amb 10 punts de mitjana, darrere d’Albert Sàbat (amb 5 minuts menys), que també destaca l’experiència del Granada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)