NBA

Marc Gasol, favorit per reforçar el joc interior dels Lakers

Bàsquet.

Marc Gasol (1985), que és agent lliure a l’NBA, podria acabar en les properes setmanes en les files dels actuals campions de la lliga, els Lakers, que el consideren la primera opció per substituir Dwight Howard, que ha signat pels Sixers. Així ho ha confirmat Marc Stein, periodista del New York Times. D’aquesta manera Gasol aniria finalment a l’equip que el va triar en el Draft el 2007 (número 48) però en el qual mai va acabar jugant ja que va ser traspassat a Memphis a canvi del seu germà, Pau Gasol.

Marc Gasol ja havia manifestat la seva intenció de continuar a la lliga professional dels EUA però en un equip amb possibilitats de ser campió. Gasol ja té un anell gràcies al títol dels Raptors del 2019, equip que el curs passat va perdre potencial per la marxa de Leonard als Clippers. Els de Toronto, a més, ja saben que no podran jugar a la seva ciutat i ho acabaran fent, almenys en els primers mesos, a Florida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)