ACB

La Penya no falla contra un rival digne de LEB (68-99)

El Joventut recupera sensacions i no falla en el seu examen contra el Guipúscoa

El Joventut no ha fallat contra un Guipúscoa que ha deixat clar que si no fa canvis és el candidat número ú a baixar a la LEB Or (68-99) amb 14/20 triples.

El més destacat ha estat Brodzansky amb 6/6 en triples i 23 punts. Els verd-i-negres, tot i recuperar Tomic, han estat molt superiors des del salt inicial amb una sortida amb Brodziansky de protagonista amb 11 punts i 3/3 en triples (2-14). Tot i que els donostiarres han reaccionat per acostar-se (17-22) els de Carles Duran han trencat el matx en el tram final del primer temps agafant 23 punts de diferència (22-45). Els verd-i-negres han mogut molt bé la pilota per encadenar una sèrie de 8/12 triples i amb un Ferran Bassas excel·lent en la direcció amb 7 assistències. Al descans 28-49.

Al segon temps no hi ha hagut història i Duran tampoc ha volgut forçar a Pau Ribas que ha viatjat per estar amb l’equip perquè no podia jugar encara. Ara hi ha una aturada de 15 dies per les finestres FIBA. La Penya perdrà cinc jugadors internacionals i Dawson i Neno hauran d’anar a fer-se el visat el què farà que aquesta pròxima setmana falti més de la meitat de la plantilla. Però ho faran amb la tranquil·litat de no haver fallat a Sant Sebastià i esperant ja el Saragossa d’aquí a dues setmanes al Palau Olímpic ja amb la plantilla al complet. També ha tingut sis minuts de joc Maronka (4 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)