FEB

El Cadí enllaça la quarta derrota seguida a Maloste (80-61)

Bàsquet.

El Cadí ha perdut a la pista del Gernika i duu quatre derrotes seguides, que comprometen la presència del Sedis a la copa per tercer any seguit. La imatge del Sedis preocupa pels parcials encaixats, la manca de contundència al darrere, els mals inicis de primer i tercer quart i la inoperància ofensiva després de temps mort.

Laura Peña ha estat la única capaç d’anotar pel Cadí els tres primers minuts (11-2), després dels quals Bernat Canut aturava el rellotge amb el Sedis per darrere des del 2-0 de Rosó quan havien passat 9 segons. Resimont ha fet la segona (15-4) amb el Gernika atacant a plaer, fet que provocava una rotació de quatre al Sedis a 3:29 (19-6) que servia per acabar el primer quart 23-10.

El triple de Yure Díaz, a l’inici del segon quart (23-13) era un miratge perquè el Gernika responia amb un 9-0 (Lo de 4,60 m) que acabaria amb Rosó enfilant la màxima als 20 (34-14) a més de cinc minuts pel descans.

El triple de Peña al límit de la possessió donava entitat als millors minuts del Cadí (0-9, Pujol a la contra) que trencava Cornelius de tres (37-25) mentre Dornstauder d’ofensiu en el contraatac deixava la dotzena al descans (40-28).

Rosó de tres obligava Bernat Canut a aturar el partit a 7:02 amb un altre mal inici (49-30) que acabaria amb un 11-0 que el triple canvi visitant aturava primer amb Peña (triple, 51-33), després amb Raventós (53-37) i finalment amb Mestres per tancar el tercer quart (61-46, triple de la vilanovina).

El tercer triple de Mestres permetia el Cadí baixar de la barrera psicològica a 7 minuts per acabar (65-57) però 4 punts seguits de Cornelius tornaven la diferència a la dotzena (71-59) a 4:40 –temps mort del Sedis.

3 minuts ha necessitat el Sedis per tornar a anotar (75-61, Dornstauder) després d’una sèrie d’imprecisions que deixaven el cadí sense arguments abans que Rosó engreixés la diferència amb triple i suspensió.