ACB

El Barça tampoc falla a Saragossa (85-97)

Bàsquet.

El Barça ha sumat la novena victòria a l’ACB i manté la seva línia ascendent del novembre després d’imposar-se a la pista del Casademont (85-97) gràcies a un parcial letal de 0-18 en el tercer quart (10-29, en el global dels 10 minuts). Higgins (17 punts) ha estat el líder en anotació.

Tot i que l’equip ha estat erràtic en el tir exterior, el domini en el rebot (14 en atac) ha estat devastador i la defensa ha anat augmentant de revolucions a mida que avançava el partit, fet que ha deixat els de Saragossa sense idees. En la primera part els locals s’han mantingut dins el partit gràcies a l’encert d’Ennis (4 de 5 triples en els primers deu minuts) i a l’activitat defensiva. En el segon quart només Kuric (8 punts) ha tingut les idees clares contra un rival molt motivat en veure’s que el Barça no podia escapar-se. Tot s’ha acabat, però, en la tornada del descans en què el Barça ha passat per sobre del Casademont com un cicló tancant tots els camís cap a la seva cistella i obrint forat en atac amb Higgins i Davies fent mal tant a dins com a fora. No ha calgut ni la presència de Mirotic, a la banqueta després duna tècnica.

En el darrer quart Oriola s’ha afegit a la festa tot i que algun intercanvi de cistella no ha agradat a Saras, que ha esbroncat els jugadors en el seu primer temps mort.