ACB

El Manresa és el convidat de pedra en l’homenatge a Campazzo (100-78)

Els manresans han aguantat el primer temps però no ha tingut cap opció després del descans

El Baxi Manresa, en el retorn de Guillem Jou, no ha tingut cap opció en el seu duel a la pista del Madrid on tots els focus han estat centrats en Facu Campazzo. Els manresans han estat el seu darrer rival abans de marxar a l’NBA. El Baxi Manresa ha començat a remolc del Madrid amb Tavares dominant i un triple i un 2+1 de Llull han provocat el temps mort de Pedro Martínez (19-8). Tot i ajustar la defensa i apostar per dos cinc els blancs han agafat la màxima diferència (39-27). La igualtat s’ha mantingut fins el 45-40 però llavors ha explotat el conjunt blanc. Primer amb un parcial de 9-0 que ha disparat la diferència (54-40). En el tercer quart els blancs han trencat el partit (60-42) però un parcial de 0-11 (60-53) ha retornat la vida al matx. La diferència s’ha mantingut sobre els 10 punts (64-53). Però al darrer quart ha estat un homenatge a Facu Campazzo que s’ha acomiadat del Madrid perquè aquesta setmana anunciarà oficialment el seu adéu a l’NBA. Els últims minuts han estat un càstig massa dur per uns manresans que han estat els convidats de pedra al mite argentí que ha fet un recital en tota regla.