NBA

Marc Gasol se’n va als Lakers perquè són un “equip guanyador”

Bàsquet.

Marc Gasol ha explicat aquesta tarda la seva principal raó per triar els Lakers per continuar la seva carrera a l’NBA. “Guanyar s’ha convertit en una addicció i els Lakers són, a banda d’una franquícia històrica, un equip guanyador”, ha assenyalat el jugador en un xat amb seguidors al compte d’Instagram del Bàsquet Girona. “He gaudit molt a Toronto, però és un equip que ja havia tocat sostre i els nostres camins s’havien de separar; el fet que l’equip no continuï a la ciutat tampoc ajudava a fer que em plantegés continuar-hi”, ha precisat el pivot de Sant Boi, que ha reconegut que ha triat el dorsal 14 perquè era el que portava el seu pare quan jugava a la UE Gaudí.

Gasol també ha parlat del paper del Bàsquet Girona en el seu debut a la LEB Or i ha reconegut que els jugadors s’han de posar les piles sobretot en defensa per capgirar la mala dinàmica, només una victòria en sis partits. “Quan l’equip guanyi consistència en defensa, això es contagiarà a les altres facetes del joc. Els jugadors ho saben i treballen per fer-ho; aquesta setmana els he vist emprenyats i amb ganes de revertir la situació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)