ACB

Birgander allarga el seu contracte fins el 2023

El pivot suec porta unes mitjanes de 7,3 punts i 3,7 de valoració aquesta temporada

El Joventut i Simon Birgander han arribat a un acord per prolongar el contracte que els unia fins al juny del 2023. D’aquesta manera, el club s’assegura la continuïtat del pivot suec, ampliant la seva vinculació que finalitzava el 2022.Amb aquesta operació, la Penya segueix marcant les bases del seu projecte de futur, i expressa la seva plena confiança amb Birgander, que està realitzant un gran inici de temporada. El suec ha manifestat la seva satisfacció: “Estic molt content de renovar amb un club que m’ha ajudat molt, “Quan em vaig lesionar, jugàvem amb afició, i quan vaig tornar, ja no hi era, fet que em fa molta pena. Espero que ens veiem aviat i fem moltes coses junts”.

Simon Birgander va arribar al Club Joventut Badalona l’estiu del 2017, amb només 19 anys, procedent del CB Clavijo (Logronyo) de la LEB Or, i el seu creixement ha estat molt elevat. Aquesta temporada, el suec està sumant de mitjana a la Lliga Endesa 10,8 de valoració, 7,3 punts i 3,7 rebots per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)