FEB

L’exigència de l’equilibri

Bàsquet. L’Spar Girona ha de superar l’Araski a Mendizorrotza (18.30 h), a quatre dies del primer dels tres partits d’Eurolliga, la setmana que ve a casa

L’Spar Girona juga aquesta tarda a Vitòria (18.30 h) l’últim partit abans de l’inici de la tercera experiència de l’Uni a l’Eurolliga, que, a més, es concentra en tres partits la setmana que ve en format bombolla a Fontajau –la segona meitat de la primera fase és al gener.

Falten quatre dies per al duel contra el Riga, en fa vuit de l’anterior dia de partit de les gironines –70-96 a la pista del Promete, per l’ajornament del que s’havia de jugar diumenge a casa contra l’Al-Qázeres– i dilluns de la setmana que ve no l’altra Alfred Julbe haurà dirigit el doble de partits (vuit) que quan acabi el d’avui (quatre), perquè als tres de la competició continental –Iekaterinburg dijous i Schio divendres, a més del partit contra el conjunt letó– s’hi afegirà el de la Lliga Femenina a casa dilluns contra el Zamarat.

“Està dins del camí que tothom sap”, posa en context Alfred Julbe sobre la visita a l’Araski, que va guanyar l’Uni a Palau en plena crisi –també de resultats– del Glòria, al gener (59-68). Les verdes es van convertir a l’estiu en un dels projectes de referència pels fitxatges d’Anna Cruz, Joy Adams i Tamara Abalde, que s’afegien al bloc de Made Urieta, encapçalat per María Asurmendi, Tània Pérez o Laura Quevedo, líder de l’equip en punts i valoració (12) i segona en rebots, darrere Tamara Seda (8,5). “Es tracta de jugar a prop del màxim, respectar el rival encara que hi hagi la bombolla. Si no, en pagarem un preu car”, adverteix l’entrenador, que amb més d’una setmana sense competir ha pogut fer evolucionar l’equip, que en el darrer partit igualava el rècord de punts del club a la LF: “Introduir petits conceptes, amb més temps per desenvolupar-los. A vegades amb el dubte de si dones massa informació o no.” Julbe, amb Ferrari absent un dia i mig pel turmell i Vasic pendent del genoll, vol conservar aspectes ofensius “en què es tenia confiança”.

Costarà, però hem de ser capaços de concentrar-nos per al que demana el partit, com en els tres que hem fet fins ara
Alfred Julbe
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)