FEB

L’Spar Girona compleix a Mendizorrotza (54-62)

Bàsquet.

L’Spar Girona ha guanyat l’Araski a quatre dies del primer dels tres partits que té la setmana que ve en l’Eurolliga. Un tràmit que l’equip gironí ha sabut gestionar malgrat l’evident davallada de producció ofensiva a la segona meitat, que ha sabut compensar amb rigor defensiu i una bona lectura de la defensa rival al desenllaç.

La 2-3 local ha servit a l’Uni per començar inspirat en el triple (0-3 Araújo i 1-6 Vasic) i, davant la individual, Gray excel·lia en l’u per u (3-8) i assistint dos cops Reisingerova (5-12 i 5-14).

El 8-0 de les verdes el tallava Eldebrink, la titular que quedava per anotar i la que es quedaria al parquet en el quàdruple canvi d’Alfred Julbe a 1:27 després que Quevedo empatés a 18 des de 6,75 m.

8 punts seguits d’Elonu al segon quart tornaven a posar l’Spar Girona per davant (23-29) i 6 de Gray, també seguits, mantenien l’avantatge gironí (28-35) tot i que les locals es resistien i arribaven a la mitja part cinc avall (32-37).

El segon triple de Quevedo al tercer quart posava l’Araski per davant (42-41) completant un 10-2 amb Araújo d’ofensiu com a única cistella gironina. Elonu assistida per Palau, que havien entrat en un triple canvi, tornava a posar les grogues per davant (42-43) i, amb la zona, les locals tancaven el tercer quart a un (46-47) i es posaven per davant a l’inici de l’últim mitjançant Anna Cruz (48-47).

Només Elonu havia anotat a 4:48 (48-49, temps mort de Julbe amb 50-49) i era la capitana de Nigèria la que posava l’Uni per davant (50-51) i Laia Palau llegint el bloqueig directe encistellava fàcil per l’esquerra i la dreta (50-55).

L’antiesportiva d’Anna Cruz després de fallar de sota a 1:02 permetia Eldebrink fer el 52-59 de tir lliure i Elonu feia el 52-61 que igualava la màxima del partit.