Eurolliga

El Barça és cosit a triples (13/21) pel Villeurbanne (80-68)

Els francesos eren el pitjor equip en el llançament des de 6,75 metres amb un 31 per cent d’encert

El Barça ha vist frenada la seva ratxa victoriosa a França on el Villeurbanne li ha passat per damunt (80-68) amb un festival de triples (13/21) i amb màxima confiança durant tot el matx (17/17 lliures).

Els primers minuts s’ha vist ràpidament que el Villeurbanne ha igualat el nivell físic dels blaugrana. Sobretot el principal problema del Barça ha estat que no ha jugat amb fluïdesa i els francesos han pogut jugar en velocitat castigant al balanç defensiu dels de Jasikevicius. L’ASVEL ha guanyat en confiança i tot i ser el pitjor equip en triples de l’Eurolliga amb un pobre 31,6 per cent d’encert ha arribat al descans amb un 6/9 i anotant 45 punts tot i ser el pitjor equip ofensiu de la competició europea amb 70,6 punts de mitjana. La clau doncs pel Barça era millorar en defensa (45-36).

Al segon temps el Barça ha arrencat amb un 0-7 per igualar el matx (48-43). Però l’encert dels francesos en els triples ha tornat a llançar el Villeurbanne fins un màxim avantatge de 16 punts (75-59). El Barça no ha trobat mai el seu lloc dins el partit i els francesos, que no havien guanyat cap partit a casa i eren els cuers, ho ha aprofitat per donar la sorpresa de la jornada. El Barça ha de passar pàgina ràpidament perquè dimarts rep el València en partit avançat de l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)