FEB

El 47-0 de Roberto Íñiguez a les banquetes de la FEB

Bàsquet. La victòria a la pròrroga contra el València (71-69) permet l’entrenador de l’Avenida mantenir la seva brillant ratxa a l’estat

“És una cosa més per a vosaltres. I un dia entrenaré a Espanya, perdré un partit i s’haurà acabat: hi donaré la mateixa importància que ara. Són coincidències i casualitats”. És la resposta de Roberto Íñiguez (Vitòria, 1967) en una entrevista a aquest diari coincidint amb el cinquè aniversari del títol de lliga que va guanyar amb l’Uni, el 2015, setmanes abans que es fes oficial el seu fitxatge per l’Avenida.

El vitorià, que va completar amb 21-0 de balanç la seva etapa amb el Ros Casares –hi va ser campió d’Europa el 2012– i 11-0 a Girona, podria arribar a les 50 si d’aquí quinze dies supera l’Spar Girona d’Alfred Julbe.

Els dos equips que s’han repartit els títols FEB des del 2016 es veuen les cares el dia 12 a Würzburg, després de jugar els tres partits que tenen de l’Eurolliga –les castellanes, a Istanbul– i en la lliga femenina dilluns les gironines a Fontajau contra el Zamarat i dimarts les castellanes a la pista del Bembibre, on va debutar Alfred Julbe.

La brillant ratxa d’Íñiguez, que va guanyar la supercopa a Bilbao amb dos triomfs i duu 13-0 a la lliga, es va aguantar per un fil ahir al vespre amb l’empat a 66 i Queralt Casas fallant l’entrada del triomf i Cristina Ouviña el tir des de la zona del rebot ofensiu que evitaven la pròrroga (71-69).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)