FEB

El Cadí trenca la mala ratxa contra un rival directe (73-69)

Bàsquet.

El Cadí, que fa un mes que no guanyava (56-59 contra l’Estudiantes el 29 d’octubre), ha posat fi a la sèrie de quatre derrotes seguides i ha guanyat el Promete a casa, a qui atrapa en la classificació amb 5 triomfs.

El primer triple del partit, d’Estebas (22-23) a 6:23 per la mitja part que completava el parcial de 0-7, obligava Bernat Canut a demanar temps mort, després del qual Yurena Díaz obria el compte local (25-23). El segon de la base visitant, en el seu desè punt al segon quart, acabava de nou amb temps local (31-34 a 2:15).

Resmont de 6,75 m replicava de nou ara per partida doble (37-34) i Barneda s’hi apuntava de lluny (37-37).

Gala Mestres ha fet els cinc primers punts del tercer quart (45-37 triple) i, amb la màxima local, Dornstauder d’ofensiu l’ampliava mentre el Promete no havia anotat encara a 5:40 –temps mort d’Aneas.

Weaver a 4:55 feia el 49-39 i Diarra guanyant la partida a la canadenca baixava la diferència dels deu en l’addicional (51-42).

Barneda de 6,75 m i trepitjant ha ajustat el marcador a l’inici del darrer quart (59-58) i, des del mateix lloc, Laia Flores feia el 61-62 a sis minuts per acabar.

Pujol amb 4 punts i Etxarri han liderat la reacció després del temps mort de Bernat Canut (67-62) i Yurena ha agafat la responsabilitat a 1:33 (73-67, temps mort visitant).