Eurolliga

“Hem d’anar a totes des del primer partit”

Bàsquet.

L’entrenador de l’Spar Uni, Alfred Julbe, ha parlat aquest matí del desafiament del seu equip aquesta setmana a Fontajau en una de les bombolles de l’Eurolliga advertint que el primer rival, el TTT Riga, el més dèbil sobre la taula, també serà un ós dur de rossegar. Després vindran el Iekaterinburg, defensor del títol (2019), i el campió italià, l’Schio.

El format

“Hem de pensar com si el partit de demà (20.00 h) fos l’únic i plantejar-lo d’aquesta manera. Posar-nos al cap la idea de conservar energia és una cosa que no ens podem permetre. No tenim un súper equip que ens permeti pensar d’aquesta manera”, assenyala Julbe, que ha sumat quatre victòries en els quatre partits de lliga que ha dirigit.

El TTT Riga

“No sé si es pot dir que és l’equip més assequible. Tots els que han arribat aquí han treballat molt, tant a l’estiu a l’hora de fitxar com en la preparació que han fet fins ara per arribar en les millors condicions possibles”, diu el tècnic, que considera que el més rellevant que han de fer les seves jugadores és “respectar” sempre el rival. “Hem d’anar al cent per cent després d’estudiar bé quines són les seves jugadores amb més talent i les seves característiques particulars. Ens convé, a més, consolidar els aspectes que més hem treballat.”

Julia Reisingerová

La pivot txeca no s’ha entrenat aquest matí per molèsties, però no hauria de tenir problemes per arribar bé al duel de demà. Amb l’arribada de Julbe és una de les integrants de la plantilla que ha perdut protagonisme. “No ha entrenat per prevenció però segur que jugarà. Les jugadores estan totes bé no només físicament sinó també molt conscienciades.

Grans estrelles

“Totes tenen una motivació afegida per enfrontar-se a grans estrelles fins i tot de la WNBA, però no només estan als altres equips. Nosaltres també en tenim. El que han fet les jugadores més experimentades en aquesta competició és fer partícips a les que no ho han fet o les que han fet menys del que significa fer-ho. Algunes han somiat ser grans estrelles com les tindran al davant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)