ACB

El Barça topa amb un València impressionant (90-100)

És la segona derrota seguida dels blaugrana després de perdre a la pista del Villeurbanne

El Barça ha patit una nova derrota, la segona consecutiva, en el partit avançat corresponent a la jornada 17 contra un València (90-100) que ha estat superior i que ha arribat a dominar de 13 punts al darrer quart (72-85) després d’un parcial de sortida del darrer quart de 2-15. Derrick Williams (25 punts) i Dubljevic (24), els grans motors valencians.

Els blaugrana han començat superats per l’encert exterior dels valencians que han estat imparables amb una sèrie inesperada i poc habitual de 7/10. Els de Jasikevicius s’han vist 10 punts avall amb molta passivitat defensiva blaugrana (22-32). Però l’entrada a pista sobretot de Hanga va donar aire en atac a Calathes (10) i Mirotic (11). L’hongarès ha anotat vuit punts seguits per empatar el matx després d’un triple (38-38). La igualtat s’ha mantingut fins el descans en un partit ofensiu (51-51). Derrick Williams ha estat el gran referent valencià amb 15 punts.

Al segon temps els blaugrana han entrat en bonus al minut tres i això ha condicionat l’agressivitat defensiva blaugrana. Però Oriola, amb 12 punts (8 en aquest període) ha liderat la reacció amb 59-66 per empatar abans del final del tercer quart (70-70). La sortida del darrer període dels de Ponsarnau ha estat la sentència primer amb un 0-7 que ha provocat el temps mort de Jasikevicius i després augmentant la renda amb un 2-15 (72-85). Els blaugrana han anat a contrarellotge però tot i posar-se a sis punts (79-85) però un triple de Vives i una tècnica a Jasikevicius han acabat sentenciant. Als últims minuts els valencians s’han passejat.