Eurolliga

“Haurem de fer un partit excepcional”

Bàsquet.

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, ha fet aquest matí un primer anàlisi del partit que jugarà el seu equip demà en la bombolla de Fontajau (20.00, Esport 3) contra el Iekaterinburg, campió de l’Eurolliga el 2018 i el 2019 i gran favorit per reeditar el títol. “Primer de tot hem de reconèixer la dificultat que entranya un rival com aquest, farcit de figures. Haurem de fer un partit excepcional i està molt encertades de fora perquè a sota tenen una gran capacitat d’intimidació”, assenyala el tècnic, que també admet que no poden cremar totes les naus contra les russes. “El partit clau serà el de divendres contra l’Schio i hem de controlar el desgast.”

Sobre el rival de demà, dirigit pel gallec Miguel Méndez, Jullbe precisa que coneix bé Alba Torrents però que les principals jugadores destaquen sobretot per l’eficiàcia però també per la “vistositat”. “Estic en plena immersió del bàsquet femení i les estic coneixent poc a poc, com ara Breanna Stewart. Nosaltres tenim jugadores que la toquen, heuem d’aconseguir limitar les seves qualitats ofensives i veure quins moviments individuals i col·lectius ens convenen per tenir possibilitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)