Eurolliga

L’Spar Girona cau amb molta dignitat davant el Iekaterinburg (67-94)

Bàsquet.

L’Spar Girona ha encaixat la primera derrota en dos partits d’Eurolliga i, per l’entitat i el nivell del rival, superlatiu, pot sortir reforçat si és capaç de digerir l’esforç físic abans del partit que tanqui la bombolla de Fontajau aquest divendres amb l’Schio.

Alfred Julbe ha fet sortir de titular Oma, la que s’ha quedat al parquet amb el quàdruple canvi a 3:19. Júlia Soler sortia per la terrassenca a 2:10 cobrint la rotació al dos entre les dues que no van jugar dimarts, menys els quatre primers minuts del tercer quart amb Gray i Palau juntes i els últims 6:53 que Vasic entrava per Oma, que tornava a 1:55 per Ferrari mentre Soler substituïa Vasic a 1:26.

Nice Chelsea

Els ganxos amb l’esquerra de Vadeeva per empatar a 17 i a 19 eren les primeres cistelles en joc del Iekaterinburg que no feia Jonquel Jones, autora d’11 punts amb tres triples al primer quart (19-21). La síntesi era de Sonja Vasic, dient Nice Chelsea en el 12-7 de la base, que encara havia de fer la jugada del partit fent picar la pilota a l’esquena de Jones servint de fons per anotar sola el 15-10 sota el cèrcol en el seu setè punt (9-5 de tres abans).

Labuckiene assistida per Soler i després de fer tap a la bielorussa empatava a 21,però Beglova (21-24) i Quigley (21-27) s’afegien a la nòmina d’anotadores en joc, des de 6,75 m i Vadeeva després d’un joc de peus enfilava el parcial a 0-8 abans que el trenqués Vasic de tres (24-29) i Gray fes un truc de prestidigitadora abans de fer el 26-29 en suspensió.

El quart triple de Jones feia més gran el forat, amb el Iekaterinburg ensenyant una zona amb Stewart a dalt per omplir encara més espais, i la MVP del darrer mundial i referent del campió de la WNBA a l’estiu establís la màxima russa just abans de la mitja part (30-40).

Un tres i no res

Els tres triples del Iekaterinburg a l’inici del tercer quart amb el de Vasic entremig (33-49) han marcat el to amb què es jugaria la segona meitat, amb Stewart deixant Reisingerová estesa al parquet després de fer el 39-59 a 5:11 (temps mort gironí).

El tercer triple de Vasic feia bona la reflexió, però Jones hi replicava de 6,75 m i Torrens es convertia en la cinquena jugadora visitant en encistellar de tres al tercer quart (42-65). Oma de tres ha trencat el parcial de 0-10 (45-69) i el darrer quart ha acabat sent un anar i venir amb un pacte de no agressió implícit sobre el parquet, més enllà de la fam anotadora de Torrens (65-90 triple).