Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Era inevitable tenir al cap el partit contra l’Schio”

Alfred Julbe va analitzar el partit no només pels quaranta minuts que les seves jugadores van haver d’afrontar contra el Iekaterinburg, sinó també pel duel d’avui contra l’Schio. “Era inevitable que tothom tingués al cap el partit contra l’Schio, sobretot quan elles han trencat el partit, i això ha fet que les rotacions fossin diferents des del principi.” Malgrat l’àmplia (i previsible) derrota, Julbe va remarcar que l’equip havia respost durant molts minuts a l’exigència del rival. “És un conjunt amb un talent extraordinari i és molt fàcil en algun moment tenir una petita baixada d’ànim, però també s’ha vist sobretot al principi que tenim les nostres pròpies armes.

“Avui volíem acostar-nos al nostre màxim nivell i evitar un gran desgast, hem mirat de quadrar tots aquests objectius.” Respecte al rol de Helena Oma, titular, i Júlia Soler, Julbe demana que facin un pas endavant: “Quan jugues a un nivell tan alt necessites, a banda del treball i la intensitat que aporten, que és el que avui han fet molt bé, que s’alliberin i, quan hagin de ficar un triple, per exemple, no es posin més pressió de la que exigeix el propi gest tècnic.”

Julbe no va parlar de la dolorosa baixa d’Eldebrink, però sí que ho va fer una de les seves substitutes naturals, Paola Ferrari. “És una jugadora clau per nosaltres, la 2 titular i que ho estava fent molt bé. S’ha notat contra un rival amb tanta rotació la seva absència.”

Per part del Iekaterinburg va analitzar el partit la jugadora internacional de Binissalem Alba Torrens. “El resultat em sembla enganyós perquè el partit ha estat molt competit durant molts minuts.” L’alera confirma que ha deixat enrere la lesió que la va deixar fora de l’Eurobàsquet del 2019 i veu possibilitats de guanyar la seva sisena Eurolliga. “Tenim un equip molt fort, però els que ens caracteritza no són les individualitats, sinó que sabem jugar en equip; l’entrenador sempre té al cap el col·lectiu i nosaltres ho acceptem perquè fins ara ens ha anat bé.”

En el nostre equip importa més el joc col·lectiu que les individualitats, és l’estil de Méndez
Alba Torrens
jugadora del Iekaterinburg
La baixa de Frida és clau; és la 2 titular i jugàvem contra un equip amb moltes rotacions
Paola Ferrari
jugadora de l’Spar girona
Patrocini

Xargay recorda que Èric va classificar l’Uni

L’exjugadora de l’Uni Marta Xargay va parlar a Esport3 de la seva retirada i també de la destitució d’Èric Surís. “No puc parlar d’un hipotètic retorn al bàsquet perquè visc el dia a dia, que és una cosa que hem après també de la pandèmia.” La gironina, parella de Breanna Stewart, es va mostrar crítica amb l’Uni per la destitució d’Èric Surís: “Costa d’entendre el moment en què el van fer fora, perquè acabava de classificar l’equip per a la bombolla i es veia que el joc de l’equip anava creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)