FEB

El col·lectiu dona la segona victòria seguida al Cadí (82-69)

Bàsquet. Cinc jugadores del Sedis han superat la desena de punts mentre Sparkle Taylor n’ha encistellat 31 pel Gran Canària, 27 als tres primers quarts

El Cadí ha aconseguit la segona victòria en dos partits a casa aquesta darrera setmana contra el Gran Canària, en un partit molt igualat que no s’ha trencat fins el parcial de 23-6 al final. Cinc jugadores del Sedis han superat la desena de punts mentre Sparkle Taylor n’ha encistellat 31, 27 dels quals en els tres primers quart.

El 5-0 amb 5 punts de Resimont han donat la màxima a les locals a la primera meitat, que tornarien a gaudir amb el segon triple de la belga (12-7) abans dle 0-8 canari (12-15). De fet era la única en encistellar de 6,75 m (2/3, 2/5 el Sedis al descans) amb les visitants encara pitjor (1/5, amb 1/2 España). Sparkle Taylor, amb 16 punts en menys de 18 minuts, era el maldecap del Cadí, que aconseguia arribar a la mitja part amb empat a 39 després d’eixugar la màxima en contra (35-39).

Resimont tornava a començar fina (42-39) i Yurena Díaz era la tercera del partit en anotar de tres (45-39), abans que Taylor amb sis punts seguits capgirés el resultat (45-46). Bernat Canut li ha posat Irati Etxarri a sobre primer i Gala Mestres després i l’alera ha fet un punt més al tercer quart fins que al triple frontal de la vilanovina (55-53) li ha rspost amb el seu 25è punt (55-55) i, amb el 27è, deixava el seu equip per davant (56-57).

El Gran Canària ha tingut màximes de 5 al darrer quart (58-63, España als tirs lliures d’una antiesportiva i 58-63 Fall) i Yurena amb el seu segon triple ha empatat a 63 a sis minuts pel final i amb el tercer feia el 68-65. Bahí s’hi ha afegit a 3:25 lligant un parcial de 10-2 (71-65) que establia la màxima, augmentada per Etxarri en transició (73-65). La navarresa ha fet el 77-69 al darrer minut, sola després de pispar-li la pilota a Taylor (31 punts) i Peña ha sentenciat a 36 segons (79-69).