ACB

Un històric López-Arostegui salva la Penya (88-81)

El de Guetxo estableix el seu sostre de punts amb 28 punts i 6/7 triples, l’últim decisiu amb 80-79

Xabi López-Arostegui ha salvat el Joventut contra el Saragossa (88-81) en un partit molt travat establint el seu rècord històric amb 28 punts superant els 20 que era el seu sostre a l’ACB. Ventura també ha estat decisiu en un partit globalment irregular de l’equip.

Els verd-i-negres han començat sense ritme però el desencert en triples lliurats del Saragossa (1/8 triples). Però la Penya, amb Xabi López-Arostegui com a motor (12 punts) i mantenint el Joventut per davant. Però els aragonesos han aconseguit marxar al descans per davant amb l’explosió d’un Ennis de fantasia (39-44).

Al tercer quart ha semblat que el Joventut feia un pas important per tombar el Saragossa (63-58). Però els verd-i-negres han perdut fluïdesa en atac i això ha permès contracops fàcils del Saragossa que ha fet un 0-13 i ha encès les alarmes (63-71). Però llavors ha despertat la Penya de la mà d’un López-Arostegui imperial amb 5/5 triples. Els de Duran han fet un parcial de 17-2 que semblava definitiu (80-73). Però ha reaccionat el Saragossa per posar-se a un punt després d’un 0-6 (80-79). Llavors ha sorgit de nou l’heroi López-Arostegui amb un triple decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)