FEB

L’Spar Girona, sense problemes contra el cuer (78-56)

Bàsquet.

L’Spar Girona du dotze victòries en tretze partits després de complir amb el tràmit de la visita del Zamarat, cuer i amb vuit inclosa Elisa Policari, fitxada aquesta setmana, però sense Vanessa Gidden, l’altra incorporació anunciada que encara no ha aterrat a Zamora.

Les castellanes han disposat del 0-2 (Salas) i el 3-5 de Lizarazu de tres després del triple de Vasic però no han arribat a inquietar l’equip gironí, que a més d’Eldebrink tenia la baixa de Ferrari. ,

Araújo a la línia de fons, assistida per Elonu, situava la màxima just acabar el primer quart (17-7), erràtic (8/20 tirs de camp l’Uni, 3/13 el Zamarat) amb un triple per banda (7 i 1 intents) amb quàdruple canvi local a 4:20 i Vasic a la pista fins a 1:38 quan era la gallega qui la substituïa.

Elonu als 22 segons i després de recuperació, amb rectificat a l’entrada, ampliava el parcial a 10-0 i Oma per Palau sense mirar a 12 abans que Lizarazu al límit de la possessió hi posés fi (21-9). Un 13-0 ha enfilat la diferència als 25 (36-11, Reisingerová) amb l’equip actuant com si d’un exercici d’escalfament, encistellant i corrent de banda a banda, es tratcés. Fins i tot Julbe apuntava a Soler que una passada per l’esquena era el millor per acabar un contraatac no transformat amb 28-11. El 2-7 amb triple d’Okonkwo abans de la mitja part ha deixat les coses al seu lloc (42-20).

Dos triples de Laia Palau jugant de dos al costat de Gray (47-23 i 54-27) han animat l’inici del tercer quart, amb les castellanes veient més cistella (56-33 Okonkwo de 6,75 m i 19-17 de parcial). Júlia Soler s’ha afegit a la nòmina de triplistes (61-36) i Araújo obria el quart quart al contraatac (63-37). i Reisingerová seia amb cinc faltes a 5:43 (67-41).

Un nou triple d’Okonkwo ja al darrer minut (76-52) donava esperances a les taronges de guanyar la segona meitat, amb el 36-32 parcial) i la mateixa nigeriana al darrer segon tancava el partit amb el 78-56.