ACB

El Manresa imposa el seu ritme i tomba la Penya (85-80)

Els verd-i-negres han acabat amb una sèrie de 3/15 triples

El Bàsquet Manresa ha imposat el seu ritme en el derbi català contra el Joventut (85-80) en un matx on els 17 rebots ofensius dels manresans i el 3/15 triples de la Penya han estat decisius. Eatheron, amb 18 punts, ha estat el millor del derbi.

D’entrada Pedro Martínez ha situat Guillem Jou sobre Ferran Bassas per no deixar-lo pensar en la direcció. Els verd-i-negres han començat dominant amb Ribas encertat des de la llarga distància i Tomic manant dins la zona i carregant de faltes Eatherton que ha marxat a la banqueta (17-19). Però la reacció dels manresans ha vingut després de recuperar diferents pilotes i sortir en contracop (23-19). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (36-35).

Al segon temps Xabi López-Arostegui, que portava 0 punts al descans, ha aparegut per fer-ne 10 al tercer quart. Un triple del de Guetxo ha posat els verd-i-negres per davant (46-50) que s’ha ampliat a sis (56-62) però tres tirs lliures al darrer segon de Tabu ho ha deixat tot obert per l’últim període (59-62). Però els manresans, sobretot gràcies als molts rebots ofensius que li ha robat al Joventut, ha empatat amb un triple de Dulkys (66-66). A partir d’aquí els manresans s’han fet els amos del matx arribant a agafar cinc punts (75-70) a 2:30 minuts pel final. Els últims instants els manresans han sabut gestionar el rellotge i la diferència per rematar la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)