Eurolliga

Higgins falla el triple de la victòria i el Barça cau contra el Maccabi (67-68)

Una esmaixada de Hunter a 13 segons pel final ha enfonsat el Barça

El Barça ha topat amb un Maccabi Tel Aviv molt sòlid en defensa que l’ha enfonsat en un final d’infart. Hunter amb una esmaixada ha posat els israelians a 13 segons pel final (67-68) i en l’últim atac del Barça Higgins ha forçat un triple que no ha entrat. Els blaugrana han trobat a faltar a Mirotic que al segon temps ha estat desaparegut amb només dos punts.

El Barça, sense Davies amb molèsties musculars, ha apostat per Oriola en el cinc titular. I precisament en el joc interior és on ha patit l’equip de Jasikevicius amb un Bender que ha començat molt encertat i donant cinc punts de renda al Maccabi Tel Aviv (12-17). La reacció del Barça ha arribat amb l’entrada de Kuric que amb 8 punts amb 1/1 de dos i 2/2 triples, ha tornat la igualtat (20-20) que s’ha mantingut fins el descans (32-30) amb 10 unts, 7 rebots i 18 de valoració de Mirotic i 7 de Higgins. Pustovyi ha jugat cinc minuts però ah estat inèdit.

Al segon temps un immens Higgins ha agafat el relleu de Mirotic, desaparegut durant tot el segon temps amb només dos punts. La igualtat s’ha mantingut fins al tram final sobretot gràcies als 12 rebots ofensius del Maccabi que li ha donat moltes segones opcions. El matx ha arribat en un final a cara i creu i al Barça que tenia el partit a tocar (67-63), ha jugat amb foc i li ha acabat sortint creu.

El pròxim partit del Barça serà diumenge també al Palau Blaugrana en el derbi contra la Penya (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)