ACB

El Baxi no pot superar el Burgos, molt fi en el triple (91-80)

Bàsquet.

El Baxi Manresa ha perdut a la pista del San Pablo Burgos i ara té l’equip de Joan Peñarroya a dues victòries. Els manresans han anat sempre a remolc i han arribat a cedir de dinou (72-53) enfront un conjunt molt inspirat en el triple: 9/20 al descans i 13/33 final per l’1/15 bagenc (7/29)

Els locals han superat la barrera psicològica a 3:16 per acabar el primer quart (19-8, Rivero) i Rabaseda li donava entitat amb dos triples seguits (26-10) amb Rafa Martínez tallant el 12-0 entremig.

El Baxi Manresa ha fet el seu primer triple a l’onzè intent, (29-20 Tabu) però el San Pablo tenia el canell molt fi i amb quatre al segon parcial mantenia el marge amb tots els seus punts de lluny (38-27 a 4 pel descans). El cinquè, després de dues accions de dins, recuperava la màxima (45-29 McFadden), que es mantindria al descans (49-33) amb els del Bages esgotant les seves dues darreres possessions sense llançar.

El segon triple de Dani Pérez després del descans ha permès baixar de la desena (52-43) i, el tercer dels manresans (Dulkys), obligaven Joan Peñarroya a aturar el partit a 6:58 pel 5-13 encaixat (54-46). El segon del lituà no servia per aguantar el ritme local des de 6,75 m: 71-53 de Renfroe (12/26 per 5/22).

Scott Eaherton obria el darrer quart anotant de lluny i de prop (81-65, 19è punt) però el San Pablo seguia trobant l’anella manresana (83-65) fins que Pedro Martínez ha recorregut a defenses mixtes (88-76, onzè punt de Sajus, tots seguits). Hinrichs amb el setè triple del Baxi tornava la diferència a deu (89-79)