Eurolliga

Viatge d’anada sense tornada?

Bàsquet. Eurolliga. Heurtel és a Istanbul, on ha viatjat amb el Barça, que avui s’enfronta a l’Efes (18.30 h): el francès podria certificar l’acord amb el Fenerbahçe i no jugar més de blaugrana

El Barça juga aquesta tarda al Sinan Erdem d’Istanbul (18.30 h, DAZN) contra un rival que a priori havia de ser un dels fixos de la final a quatre de l’Eurolliga. En l’expedició ha viatjat Heurtel, que podria tancar el seu acord amb el Fenerbahçe. El Barça podria rebre a canvi Léo Westermann.

L’Efes d’Ergin Ataman, que era líder quan es va aturar la competició per culpa de la pandèmia, encadena quatre derrotes seguides i està en un balanç negatiu en la desena posició (7-8). La seva gran estrella, Shane Larkin, ha jugat només nou dels 15 partits disputats fins ara i no ha estat la gran referència (12,6 punts) perquè ha estat molt millor Vasilije Micic, que ha assegurat que continuarà en el club tot i que els Thunder (NBA) li van donar la benvinguda oficial. L’Efes, líder en solitari a la lliga turca (11-0), mantenen Anderson, Beaubois, Simon, Dunston o els ex-Barça Pleiss, Moerman o Singleton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)