ACB

La Penya topa amb un València molt superior (80-91)

Els valencians han trencat el matx en el tercer quart on han agafat 20 punts de renda (50-73)

El Joventut no ha tingut cap opció contra un València molt superior en el partit ajornat de la jornada 11 per coronavirus (80-91).

Amb Parra de titular per frenar Kalinic els verd-i-negres no han sabut en el primer temps endurir el matx i el València ha jugat amb massa comoditat. Els verd-i-negres, amb moltes errors defensius, ha rebut 44 punts (36-44) gràcies a situacions còmodes dins la pintura. La Penya ha trobat a faltar peces claus com Dimitrijevic (3 minuts i 0 punts), Morgan (0 punts i lesionat) o López-Arostegui (1/7 tirs de camp). El millor partit de Tomic als últims partits (10 punts) i de Birgander (8) no ha estat suficient perquè al darrera, en defensa, no ha estat bé.

Al tercer quart el València ha començat en la seva línia com al primer temps i la Penya no ha tingut ni fluïdesa, ni encert ni intensitat i dos triples de Tobey ha trencat el matx quan quedaven 13 minuts (48-65). Un triple de Labeyrie al darrer segon del tercer període ha situat una nova màxima (50-73). Al darrer quart ha estat de pur tràmit tot i un parcial d’11-0 que ha donat una mica de vida als verd-i-negres amb Zagars, Ventura, Dawson, Brodziansky i Birgander a pista (61-72). Però de nou un parcial de 2-12 ha tornat a eixamplar la renda (63-83).