ACB

La Penya fa aigües en defensa a Las Palmas (96-85)

Els verd-i-negres han anat a remolc massa minuts sense intensitat defensiva

La Penya, que no fitxarà cap reforç, ha perdut a la pista del Gran Canària (96-85) i conitnua fent aigües en defensa en els últims partits on encaixa massa punts.

El Joventut ha començat sense intensitat defensiva amb Stevic (5 punts) i Balcerowski (5) atacant Tomic que ha hagut d’anar a la banqueta. Els verd-i-negres han donat moltes facilitats defensives i els canaris ho han aprofitat en el primer quart on els de Carles Duran només han fet dues faltes (28-22). Al segon període s’ha mantingut la mateixa tendència fins el 40-32. Ha estat llavors quan Xabi López-Arostegui ha liderat la remuntada juntament amb Tomic -defensat per Diop- i un Bassas repartint joc (6 assistències) i marxar al descans un punt amunt després d’una cistella de Bassas al darrer segon (44-45).

Al tercer quart Ventura ha donat la màxima a la Penya (47-52) que s’ha mantingut fins el 53-58. Però cinc triples en set intents de forma consecutiva aprofitant badades de la Penya i una antiesportiva de Dimitrijevic (64-58). A partir de llavors els verd-i-negres han anat sempre un pas per darrera dels canaris desaprofitant moltes ocasions per donar-li la volta al matx. S’ha entrat as últims tres minuts 84-81. Allà ha aparegut l’experiència i la qualitat de jugadors com Stevic, tot i que portava quatre faltes, la gestió d’Albicy i els punts de Slaughter per fer un 9-0 i sentenciar (93-81).