ACB

S’ha begut l’enteniment

ACB. L’ex-Barça David Wood, que es manifestava mentre assaltaven el Capitoli, diu que Trump és una bona persona i que Biden acabarà a la presó

Un dels estrangers més emblemàtics del Barça a finals dels anys noranta, David Wood, formava part de la gernació d’embogits que es va manifestar davant del Capitoli, tot i que no va arribar a formar part del grup que el va assaltar, instigat per Donald Trump. Wood explicava ahir a RAC1 la seva opinió sobre Trump: “És una bona persona, pensa en la gent; Joe Biden acabarà a la presó. No serà president dels Estats Units, el detindran aquesta setmana i el president Trump –que va guanyar les eleccions– tornarà a manar quatre anys més. 100% segur.” Segons la paranoia de Wood, tot estava orquestrat per Biden: “La policia els va deixar passar i hi ha una estratègia per fer quedar malament la gent de Trump. Aquestes coses poden passar. Molt semblant al que va passar durant les tensions racials per George Floyd.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)