Lliga femenina

L’Spar Girona no en té ni per començar amb l’Al-Qázeres (85-37)

Bàsquet. És la victòria més àmplia del curs des del debut d’Alfred Julbe a Fontajau (88-53 amb l’Ensino)

L’Spar Girona ha sumat el dissetè triomf a la lliga, contra l’Al-Qázeres en l’únic partit que quedava pendent de la primera volta. Cap història més enllà de la paupèrrima situació del conjunt extremeny amb quatre professionals disponibles i tres mirant-ho perquè el 22 de novembre no formaven part de l’equip, demanava endarrerir l’inici quinze minuts perquè tenia tres júniors viatjant des de Madrid –l’equip venia de jugar dissabte a Sant Sebastià– que arribaven a la banqueta a 1:28, pel descans. És la victòria més àmplia del curs des del debut d’Alfred Julbe a Fontajau (88-53 amb l’Ensino)

25-6 al primer quart i 50-24 al descans amb Christinaki enllaçant onze punts (33-19) i Julbe tornant el cinc titular a pista, que havia canviat pel reserva amb 19-4. Vasic per Oma era la novetat del cinc reserva al tercer quart, amb canvi múltiple a 1:34 i 67-28 (67-30 al final). Julbe ha fet tornar les cinc que començaven el darrer quart a 4:17 amb 71-32 (4-4 amb el cinc sortint...). Vasic i Ferrari han fet més punts en menys d’un minut (76-34) i la paraguaiana amb dos triples al final ha pogut igualar la sèrbia en anotació.