ACB

El Baxi Manresa comença la segona volta guanyant un rival directe

Ha derrotat l’Unicaja per 90-83 i torna a sumar una victòria a casa

El Baxi Manresa ha derrotat per 90-83 a l’Unicaja i ha iniciat la segona volta guanyant un rival directe en la classificació. Els del Bages han sumat la primera victòria de l’any i han tornat a imposar-se en el seu pavelló després de dues derrotes. Mason ha destacat amb 18 punts i Jou amb 14 rebots i 25 de valoració.

El Manresa no ha fet un bon inici de primer quart i l’Unicaja s’ha avançat en el marcador gràcies als triples. Un parcial de 14-2 ha situat als locals per davant, i han arribat al final dels primers deu minuts amb avantatge, 23-15. L’inici del segon quart ha sigut favorable a l’Unicaja que ha anivellat el partit (26-27), i tot i que els manresans s’han tornat a posar per davant el marcador s’ha mantingut ajustat fins al descans (39-36).

En l’inici del segon temps el Baxi Manresa s’ha distanciat en el marcador amb un parcial de 12-2 i s’ha mantingut al davant amb avantatges al voltant dels deu punts, tot i que els visitants s’han apropat al final del tercer quart (66-61). Els manresans han dominat el joc en els darrers deu minuts i han assolit la seva màxima avantatge de 14 punts (83-69) després d’un parcial de 7-0 que els ha apropat a la victòria. L’Unicaja ha intentat tornar a ajustar el marcador, però el Baxi Manresa ha continuat amb el seu control del partit i s’ha imposat per 90-83.