ACB

Buscaran una semifinal de copa catalana

Bàsquet. El Barça s’enfrontarà a l’Unicaja i el Joventut, al Baskonia en els quarts de final que es jugaran a Madrid de l’11 al 14 de febrer

El Barça i el Joventut han quedat en la mateixa part del quadre del sorteig de la copa que es va fer ahir i es podrien enfrontar en la semifinal si superessin els quarts. La copa 2021es disputarà de l’11 al 14 de febrer al WiZink Center de Madrid i els dos conjunts catalans saltaran a la pista el segon dia de competició, el divendres 12. El conjunt blaugrana s’enfrontarà a l’Unicaja –el finalista de l’any passat– i la Penya jugarà contra el TD Systems Baskonia. Si guanyessin els seus partits el Barça i el Joventut es trobarien en la semifinal el dissabte 13. Els altres dos enfrontaments de quarts de final es jugaran el primer dia, el dijous 11. L’actual campió i amfitrió, el Real Madrid, jugarà contra el València i l’Iberostar Tenerife s’enfrontarà a l’Hereda San Pablo Burgos.

Fa dos anys la copa també es va disputar al WiZink Center de Madrid, i el Joventut i el Baskonia es van trobar en els quarts. Els badalonins van donar la sorpresa i es van classificar per a la semifinal, en què van ser eliminats pel Real Madrid. El Barça també té un bon record d’aquella edició, ja que va guanyar el títol en vèncer el Real Madrid en la final.

QUARTS DE FINAL
Dijous 11 de febrer
Real Madrid - València (1)
Iberostar - San Pablo Burgos (2)
Divendres 12 de febrer
Barça - Unicaja (3)
Baskonia - Joventut (4)
SEMIFINALS
Dissabte 13 de febrer
Guanyador 1 - guanyador 2 (5)
Guanyador 3 - guanyador 4 (6)
FINAL
Diumenge 14 de febrer
Guanyador 5 - guanyador 6

Duran: “És la nostra final”

L’entrenador del Joventut, Carles Duran, va valorar el seu rival en els quarts de final de copa, el Baskonia, i va manifestar: “Juguem contra un equip que té molt ADN copa, en aquest format ha sigut un equip molt competitiu els últims anys.” El tècnic badaloní és conscient que el conjunt basc és un dels caps de sèrie i que hauran de buscar la sorpresa: “És una oportunitat per a nosaltres, és un torneig curt, és un gran repte. La copa és il·lusió i a un partit poden passar moltes coses. És la nostra final.” Saras Jasikevicius, l’entrenador del Barça, va dir del sorteig: “Ens ha tocat un rival dur, com qualsevol dels quatre que ens podien tocar. Mes important que el rival és la idea de la copa. Tot passa molt de pressa , tothom pot guanyat a tothom i per això es tan apassionant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)