ACB

El Manresa recuperarà Dani Garcia, cedit al Bàsquet Girona

Bàsquet.

El Baxi Manresa recuperarà Dani Garcia (1,82 m 1998), que està cedit al Bàsquet Girona i que aquest dimecres jugarà el seu darrer partit amb el club de Marc Gasol, a Fontajau contra el Força Lleida. El club gironí en volia fer oficial la seva sortida dijous i Chema de Lucas ho ha fet públic.

El base, imprescindible en l’estructura tàctica de Carles Marco –sol fer-lo jugar amb Albert Sàbat al dos– és el líder en assistències (3,1) juntament amb el capità de l’equip i acredita també 5,4 punts i 6,3 de valoració.

El tercer

Garcia serà el tercer jugador que causa baixa de l’equip perquè Àlex Llorca està lesionat i Aleix Font també va ser recuperat per l’equip que l’havia cedit, el Casademont Saragossa. Kari Jonsson és l’únic que ha arribat a Fontajau per cobrir les baixes.

A la cinquena?

El Canoe - Girona que s’havia de jugar dimarts de la setmana que ve i que ja s’havia ajornat tres cops abans torna a saltar del calendari, en aquest cas pels casos de coronavirus en l’equip de Madrid, que la setmana passada havia ajornat el duel pels efectes del Filomena. Les dues anteriors vegades el partit no havia pogut disputar-se per casos de Covid-19, primer al Canoe i després al Girona. Ara, els dos equips han d’acordar una nova data del partit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)