Eurocopa

El Sedis venç gràcies a un tap al darrer segon (69-71)

Dornstauder ha estat decisiva en l’última acció defensiva del matx per evitar la pròrroga

El Sedis Cadí ha debutat amb victòria a l’Eurocopa (69-71) en un final d’infart on les franceses, amb cinc segons per jugar-se, ha disposat de l’última possessió per guanyar el matx però un tap de Dornstauder ha estat decisiu. El matx s’ha disputat a Covasna, a Transsilvània, on s’està jugant la competició en format bombolles. Les millors han estat Díaz (17), Dornstauder (14) i Etxarri (12).

Les alturgellenques han arrencat amb un 0-5 inicial però ràpidament el Villeneuve francès ha igualat el matx i s’ha entrat en una fase on cap dels dos equips ha aconseguit obrir forat en el marcador. De fet la màxima renda del primer temps ha estat el 29-25 després d’una cistella de Djaldi-Tabdi. Però ràpidament les de Bernat Canut han igualat per arribar al descans amb el partit totalment obert (35-34). Al tercer quart les catalanes han anat per davant amb una màxima de quatre punts (45-49) després d’una cistella d’Etxarri. Al final del tercer quart 57-54 amb Quinn Dornstauder com a referent amb 12 punts i 6 rebots ben secundada per Yurena Díaz (13), Resimont (8) i Etxarri (8). Dos triples consecutius de Peña i Díaz només iniciar el darrer període ha tornat a posar el Sedis Cadí per davant (59-60). Dues recuperacions en primera línia han permès dues cistelles en contracop de Peña i el temps mort del Villenevue a 4:21 pel final (64-66). A partir d’aquí màxima igualat en un final d’infart que s’ha resolt amb un tir lliure de Díaz a 5 segons pel final però sobretot a la gran acció defensiva de Dornstauder amb el tap final. Demà les de Bernat Canut s’enfrontaran al Namur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)