Eurolliga

L’Spar Girona guanya el primer partit de la ‘bombolla’ a Schio (82-52)

.

L’Spar Girona comença amb bon peu la segona volta de la primera fase de l’Eurolliga, amb el seu tercer triomf en el partit que obria la bombolla a Schio i que consolida les opcions gironines per accedir als quarts de final de la competició per primer cop.

Maria Araújo ha estat la millor en l’apartat estadístic amb 19 punts i 12 rebots i 30 de valoració mentre Gray (15), Eldebrink (12) i Ferrari (11) també han superat la desena –Thomas (15)  i Jakobsonen (14) han superat la desena per part letona.

Un molt bon inici

La defensa de l’Uni al primer quart (14-6) ha estat brillant, tocant moltes pilotes en la línia de passada i encaixant només una cistella en joc (13-4 Huff). Només el rebot (11-16 amb 8-8 al cèrcol gironí) impedia que la diferència al marcador fos més àmplia. Gray ha començat fina amb tres cistelles (7-0) i Araújo establia les màximes (11-2 triple i 13-2 fallant l’addicional, l’altra taca groga).

Eldebrink de 6,75 ha respost el primer triple letó (23-9) però Jakobsone ha repetit i Huff i Drammeh també de tres (29-21) han permès el Riga entrar al partit, amb l’Uni espès en atac i malvivint d’accions esporàdiques fins el descans (35-28, Ferrari trepitjant el triple).

Millor

Nou tirs lliures sense error, una altra molt bona posada en escena en defensa i la primera cistella en joc de Vasic en una suspensió marca de la casa amb addicional establien una nova màxima per a l’Uni (48-32 a 5:34).

Labuckiene a menys de tres minuts per acabar, assistida per Vasic en una transició que iniciava Gray amb recuperació a camp propi, l’enfilava als dinou (53-34).

Eldebrink al límit de la primera possessió de l’últim quart ha arrodonit la diferència de tres (60-40) i Ferrari s’ha estrenat de lluny per tancar el duel (63-40 a 8:49, temps mort del Riga). La paraguaiana ha repetit (68-45) i Araújo s’hi ha afegit amb el quart triple gironí al darrer parcial (71-49), abans d’enfilar la màxima assistida per Palau (73-49 a 5:26 temps mort letó) i per Gray (75-49) i que Júlia Soler entrés per Sonja Vasic.